Our Mission

De aardappel is altijd de basis geweest van onze voeding. Maar in de loop der jaren is de aardappel een ondergeschoven kindje geworden. Wij vinden dat de aardappel weer in de spotlights moet komen te staan.

De aardappel is misschien wel de eerste echte wereldburger. Geboren in Zuid-Amerika, daarna rondgereisd en onderdeel geworden van elke lokale keuken. Enorm divers in zijn verschijning. Maar wel altijd zichzelf gebleven: lekker, voedzaam en gezond.

Onze gasten zijn moderne wereldburgers. Ze houden van lekker en gezond eten. Ze nemen de tijd voor elkaar. Genieten doen zij in een hippe omgeving. Sfeer is net zo belangrijk als eten. Uiteten is een beleving, Potato Potato verzorgt die beleving. Alleen of met vrienden, familie of collega’s. Altijd in een omgeving die ontspant, verrast en inspireert door bijzondere gerechten, gastvrije bediening en een cool interieur.

De gasten van Potato Potato kennen de wereld om zich heen en zijn zich bewust van hun voetafdruk op die wereld. Zij voelen zich thuis bij ons. Duurzaamheid staat bij Potato Potato hoog in het vaandel. Onze ingrediënten worden duurzaam geteeld door lokale ondernemers. Verpakkingsmaterialen, bestek, servies, maar ook merchandise producten, alles is ‘groen’. Potato Potato en zijn gasten kiezen samen voor een gezonde levensstijl, een beter milieu en bewustwording. 
Dat maakt Potato Potato hét restaurant van nu.

Potato Potato is de oprechte ambassadeur van de aardappel. De aardappel wordt de hippe hoofdrolspeler van het food in deze tijd. Samen met onze gasten gaan we dat bewijzen!